WERKING & INFO

Bedankt voor uw interesse in onze website. Wij hechten veel waarde aan de bescherming van uw persoonlijke gegevens en willen dat u zich veilig voelt bij het bezoeken van onze website. In dit privacybeleid leggen we uit hoe we uw persoonlijke gegevens verzamelen, gebruiken, delen en beschermen.

  1. Verzameling van persoonlijke gegevens Wij verzamelen persoonlijke gegevens die u ons vrijwillig verstrekt wanneer u een offerte of factuur aanvraagt. De verzamelde gegevens kunnen omvatten:
  1. Gebruik van persoonlijke gegevens Wij gebruiken uw persoonlijke gegevens alleen voor het verstrekken van een offerte of factuur. Wij zullen uw persoonlijke gegevens niet delen met derden voor marketingdoeleinden. Wij bewaren uw persoonlijke gegevens slechts zo lang als nodig is om de gevraagde offerte of factuur te verstrekken.

  2. Bescherming van persoonlijke gegevens Wij doen er alles aan om de veiligheid van uw persoonlijke gegevens te waarborgen en hebben passende maatregelen getroffen om ongeautoriseerde toegang tot uw persoonlijke gegevens te voorkomen. Wij zorgen ervoor dat alleen geautoriseerde medewerkers toegang hebben tot uw persoonlijke gegevens en dat deze medewerkers zich houden aan strikte vertrouwelijkheidseisen.

  3. Cookies Wij maken geen gebruik van cookies op onze website.

  4. Uw rechten U heeft het recht om ons te verzoeken om uw persoonlijke gegevens te verwijderen. U heeft ook het recht om ons te verzoeken uw persoonlijke gegevens te corrigeren, bij te werken of in te zien. Als u vragen heeft over ons privacybeleid of uw persoonlijke gegevens, neem dan contact met ons op via de contactgegevens op onze website.

Dit privacybeleid kan van tijd tot tijd worden bijgewerkt. Wij raden u aan regelmatig ons privacybeleid te raadplegen om op de hoogte te blijven van eventuele wijzigingen.